Ladataan... Ladataan...

Halloumia ja grillikasviksia

Valmistusaineet 4:lle
200 g halloumi-juustoa
2 kpl paprikoita
1 kpl munakoiso
1 rkl öljyä voiteluun
500 g parsaa
12 kpl kirsikkatomaatteja
0.5 kpl ruukkua basilikaa
2 rkl kapriksia
1 ruukku salaattia
Reseptin osa 2
0.5 dl öljyä
1 kpl valkosipulinkynsi
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippurirouhetta
Valmistusohjeet

Viipaloi halloumi ja munakoiso puolen sentin viipaleiksi. Paloittele paprikat. Voitele paprika- ja munakoisoviipaleet öljyllä ja siirrä ne grilliin kypsymään (paprika kypsyy hitaammin).

Kuori parsat ja sivele ne öljyllä. Grillaa parsoja ja halloumiviipaleita pari minuuttia puoleltaan. Halloumin tulisi kuumentua kauttaaltaan ja saada pintaansa hiukan väriä.

Lohko tomaatit, revi salaatti ja basilika sekä paloittele parsat. Nosta kypsät munakoisot ja paprikat grillistä. Revi paprikoista niiden mustunut kuori irti. Tee kastike puristamalla valkosipulinkynsi öljyn joukkoon. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Yhdistä salaatin ainekset halloumia lukuunottamatta, kaada päälle kastike ja nostele aineksia kunnes kastike levittyy tasaisesti. Nosta lämpimät halloumiviipaleet salaatille ja tarjoa.

Yksi annos sisältää 360 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":255,"alcohol":0,"protein":59,"carbohydrates":46},"weight":{"fat":28.2,"alcohol":0,"protein":14.6,"carbohydrates":11.4},"percent":{"fat":71,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":360,"weight":54.199999999999996,"percent":100}}}