Ladataan... Ladataan...

Gulassikeitto jauhelihasta

Valmistusaineet 6:lle
8 dl vettä
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
1 kpl punainen paprika
5 kpl peruna, kuorittu
2 kpl maustekurkkua
500 g tomaattimurskaa
2 kpl porkkanaa
1 kpl sipuli
Valmistusohjeet

Ruskista kattilassa jauheliha ja sipulit, lisää mausteita ja tomaattimurska. Lisää vesi, perunat ja porkkanat kuutioina. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, jolloin perunat ovat pehmenneet hiukan. Lisää paprika ja maustekurkut ja anna vielä hautua noin 5 minuuttia. Tarjoa keitto smetanan tai kermaviilin kanssa.

Yksi annos sisältää 201 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":64,"carbohydrates":71},"weight":{"fat":7.1,"alcohol":0,"protein":15.5,"carbohydrates":17.2},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":202,"weight":39.8,"percent":100}}}