Ladataan... Ladataan...

Grillatut sinisimpukat

Valmistusaineet 6:lle
2 kg sinisimpukoita
3 dl kuivaa valkoviiniä
Yrttikuorrutus:
25 tl Voita
6 rkl parmesaanilastuja
1 kpl kananmunan keltuainen
3 kynsi murskattua valkosipulinkynttä
3 rkl basilikasilppua
0.5 tl (rouhittu) pippuria
Valmistusohjeet

Puhdista simpukat ja höyrytä ne auki viinissä. Poista simpukoista kuoren toinen puolisko ja jätä simpukat kiinni toiseen puoliskoon.
Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään monitoimikoneessa. Pane jokaiselle simpukalle nokare yrttivoita. Kuoruta simpukoita 275-asteisessa uunissa viitisen minuuttia, tai kunnes kuorrutus saa väriä.

Yksi annos sisältää 507 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":226,"alcohol":32,"protein":220,"carbohydrates":29},"weight":{"fat":25,"alcohol":4.6,"protein":54.9,"carbohydrates":7.3},"percent_raw":{"fat":0.44536476390129026,"alchohol":0,"protein":0.43396988579223517,"carbohydrates":0.05770831148409466,"alcohol":0.06295703882237991},"percent":{"fat":45,"alchohol":0,"protein":43,"carbohydrates":6,"alcohol":6},"total":{"kcal":507,"weight":91.8,"percent":100}}}

 
Sulje