Ladataan... Ladataan...

Greippi-lohisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl fenkoleita
2 kpl porkkanoita
2 kpl verigreippejä
250 g graavilohta ohuina viipaleina
Reseptin osa 2
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippurirouhetta
0.5 tl sokeria
Valmistusohjeet

Kuori fenkoleista uloimmat lehdet pois ja pese fenkolit hyvin. Kuori porkkanat. Suikaloi fenkolit ja porkkanat. Kuori greipit. Käytä riittävän terävää veistä, että saat myös ohuen kalvon pois kuoren mukana. Irrottele hedelmälihalohkot. Sekoita kastikkeen ainekset. Yhdistä kulhossa fenkoli- ja porkkanasuikaleet sekä greippilohkot. Kaada kulhoon kastike ja anna tekeytyä hetki. Asettele salaattiainekset vadille ja nosta päälle lohiviipaleet. Viimeistele tuoreella tilillä.

Yksi annos sisältää 316 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":203,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":52},"weight":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":12.8},"percent":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":317,"weight":49.8,"percent":100}}}