Ladataan... Ladataan...

Graavikalaa ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
500 g Nahallista siikafileetä
1 rkl merisuolaa
1 tl sokeria
0.5 tl rouhittua mustapippuria
1 kpl karambolahedelmää viipaleina
Lisäksi
8 kpl perunoita
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset halutessasi pienen nipun tuoretta tilliä.

Hiero ruodottoman fileen pintaan suola, sokeri ja pippuri. Lisää halutessasi tilli. Levitä karambolaviipaleet tasaisesti kalan päälle. Kääri filee folioon. Pane paketti jääkaappiin ja nosta päälle kevyt paino. Anna maustua viileässä 1–2 vuorokautta välillä käännellen. Poista hedelmäviipaleet ja suola-sokeriseos kalan pinnalta. Leikkaa kala vinottain ohuiksi viipaleiksi. Nauti sellaisenaan perunoiden ja salaatin kera.

Yksi annos sisältää 237 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":98,"carbohydrates":97},"weight":{"fat":4.6,"alcohol":0,"protein":23.9,"carbohydrates":23.8},"percent":{"fat":18,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":237,"weight":52.3,"percent":100}}}