Ladataan... Ladataan...

Graavi siika

Valmistusaineet 10:lle
1 kg Siikaa
1 rkl suolaa
1 dl sokeria
1 rkl valkopippureita rouhittuna
1 dl (silputtu) tuoretta, silputtua tilliä
Ohjeet

Suomusta siika, fileoi, mutta jätä nahka. Leikkaa kaikki ruodot pois. Pane tasapohjaiseen astiaan tuorekelmu ja ripottele sille mausteita. Aseta toinen filee foliolle nahkapuoli alaspäin. Ripottele sille mausteita ja tilliä. Nosta toinen filee maustetun päälle nahkapuoli ylöspäin. Ripottele loput mausteista nahkapuolelle. Sulje folio ja aseta päälle kevyt paino. Anna kalan maustua kylmässä 1-2 vuorokautta.

Yksi annos sisältää 137 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":70,"carbohydrates":36},"weight":{"fat":3.42,"alcohol":0,"protein":17.31,"carbohydrates":8.92,"saturated_fat":0.8,"sugar":8.5,"fibre":0.18,"salt":1.92},"percent_raw":{"fat":0.22700042549961277,"alcohol":0,"protein":0.510207532782945,"carbohydrates":0.26279204171744214},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":51,"carbohydrates":26},"total":{"kcal":137,"weight":41.050000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":112.28},"item_type":"recipe","recipe_id":42687,"servings":10}}

 
Sulje