Valmista pohjan aineet (riisijauhoja käyttäen) sekoittamalla kaikki ainekset yhteen tehosekoittimessa.
Laita taikina noin tunniksi pakkaseen, kunnes siitä tulee kiinteää.
Ota taikina pakkasesta ja kaulitse se hyvin jauhotetun leivinpaperin päällä kahdeksi neliöksi. (Muista, että gluteenitonta taikinaa on haasteellista kaulia).
Nosta toinen neliöistä uunivuokaan leivinpaperin päälle.
Valmista täyte: poista kirsikoista kivet ja perkaa mansikat. Soseuta sokerin kanssa tasaiseksi sauvasekoittimella. (Voit myös käyttää mustaherukoita ja karhunvatukoita, jos jälkimmäiset sopivat vatsallesi!)
Levitä täyte pohjalle.
Käännä toinen taikinaneliö leivinpaperia käyttäen hillotetun puolikkaan päälle.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes piirakka on kullanruskeaa ja kiinteää. Jatka paistamista, mikäli piirakkaa on vaikea jäähdyttyäänkin leikata.
Leikkaa neliöksi ja tarjoa halutessasi tuoreiden marjojen ja vaahdotetun "kaurakerman" kera.