Ladataan... Ladataan...

Gluteeniton leipä

Valmistusaineet 20:lle
500 g Perunakuituvalmiste, semper, gluteeniton, ravintokuitua 70 g/100 g
4 dl Vesi
0.5 dl Ruokaöljy
1 pss Kuivahiiva
1 tl Suola, ruokasuola, jodioitu
2 rkl Kauralese
Ohjeet

Sekoita jauhoihin kuivahiiva ja suola. Kaada joukkoon vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää ruokaöljy.
Kaada taikina uunipannulle ja paista 200 asteessa kypsäksi.

Yksi annos sisältää 42 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":14},"weight":{"fat":2.44,"alcohol":0,"protein":1.49,"carbohydrates":3.42,"saturated_fat":0.39,"sugar":0.04,"fibre":17.7,"salt":0.32},"percent_raw":{"fat":0.5287017725781259,"alcohol":0,"protein":0.14285697942723122,"carbohydrates":0.3284412479946429},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":42,"weight":25.799999999999997,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":49},"item_type":"recipe","recipe_id":254619,"servings":20}}

 
Sulje