Ladataan... Ladataan...

Glögi

Valmistusaineet 10:lle
5 dl mustaherukkamehua
5 dl rypälemehua
1 rkl fariinisokeria
Lisäksi
1 dl rusinoita
1 dl mantelilastuja
Mausteliemi
10 dl vettä
2 cm pala inkivääriä
2 kpl kanelitankoja
4 kpl kokonaisia neilikoita
2 rkl kardemumman siemeniä
Valmistusohjeet

Mausteliemi: Keitä mausteita vedessä noin tunti. Jäähdytä seos ja siiviöi se. Säilytä pullossa tai tölkissä jääkaapissa.

Kuumenna mehut ja mausteliemi ja mausta maun mukaan sokerilla. Pane jokaiseen glögimukiin muutama rusina ja kuorittu manteli.

Yksi annos sisältää 117 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":73},"weight":{"fat":4.2,"alcohol":0,"protein":2.3,"carbohydrates":19.1},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":62},"total":{"kcal":117,"weight":25.6,"percent":100}}}