Ladataan... Ladataan...

Gazpacho

Valmistusaineet 4:lle
0.5 kg kypsiä tomaatteja
3 kpl uuden sadon sipuleita
1 rkl oliiviöljyä
1 kpl punainen paprika
1 kpl punainen mieto chili
150 g kurkkua
1 kpl valkosipulinkynsi
1 rkl Vesi asi
3 rkl sitruunamehua 12
1 rkl oliiviöljyä
0.75 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
100 g Kama jahus
Valmistusohjeet

Silppua huuhdotut sipulit. Kuullota sipulisilppua muutama minuutti öljyssä paistinpannussa. Huuhtele tomaatit ja vedä niihin viilto veitsellä. Kalttaa tomaatit eli kasta ne muutamaksi sekunniksi kiehuvaan veteen ja kuori. Halkaise paprika sekä chilipalko ja poista niistä siemenet. Paloittele myös kurkku ja kuorittu valkosipulinkynsi.

Laita kasvikset monitoimikoneen kulhoon ja hienonna. Kaada joukkoon vesi, sitruunamehu sekä öljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja sekoita tasaiseksi. Viilennä keitto jääkaapissa ja nauti runsaskuituisen leivän kanssa.

Yksi annos sisältää 217 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":79,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":112},"weight":{"fat":8.4,"alcohol":0,"protein":6.3,"carbohydrates":26.9},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":216,"weight":41.599999999999994,"percent":100}}}