Ladataan... Ladataan...

Fondyykasvikset

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl porkkanaa
1 kpl pientä parsakaalia
150 g Vihreitä pavunpalkoja
150 g Sokeriherneenpalkoja
1 kpl keskikokoista kesäkurpitsaa
1 kpl punaista paprikaa
1 kpl keltaista paprikaa
100 g Herkku- tai siitakesieniä
Lisäksi
6 dl jasminriisiä
Valmistusohjeet

Pese ja kuori kasvikset tarvittaessa. Pieni ne sopiviksi suupaloiksi. Esikypsennä kovimpia kasviksia, kuten porkkanaa, parsakaalia, papuja ja herneenpalkoja hetki höyryttämällä tai keittämällä niitä pienessä määrässä vettä. Tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kanssa.

Yksi annos sisältää 576 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":81,"carbohydrates":476},"weight":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":19.7,"carbohydrates":116.3},"percent":{"fat":3,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":83},"total":{"kcal":575,"weight":138,"percent":100}}}