Ladataan... Ladataan...

Fileehöystö riisillä

Valmistusaineet 4:lle
2 rkl margariinia
4 kpl Mureaa naudan sisäpaistia tai fileetä viipaleina
1 kpl punasipuli
5 dl sieniä
2 rkl sitruunamehua
2 dl ruoanvalmistuskermaa (7% rasvaa)
5 g Persiljaa (1 oksa / 4 annosta)
4 dl riisiä
Valmistusohjeet

Hienonna sipuli ja sienet. Nuiji kevyesti paistiviipaleita. Ruskista paisti viipaleet kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla sekä pippurilla. Ota pois pannulta. Ruskista kevyesti sipuli ja sieniviipaleet. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita joukkoon sitruunamehu ja kerma. Anna hautua kunnes hieman kerma sakenee. Lisää paistiviipaleet ja hauduta kastikkeessa kunnes ovat halutun kypsää. Hienonna persilja ja lisää persilja juuri ennen tarjoilua. Tarjoa riisin kera.

Vinkki

Sitkeää lihaa ei kannata tällä reseptillä valmistaa, sillä se vaatii pitemmän kypsymisajan.

Yksi annos sisältää 553 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":115,"alcohol":0,"protein":145,"carbohydrates":293},"weight":{"fat":12.6,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":72.6},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":53},"total":{"kcal":553,"weight":121.19999999999999,"percent":100}}}