Ladataan... Ladataan...

Fetavoileipä

Valmistusaineet 1:lle
1 viipale (keskik.) täysjyväleipää
5 g Oliiviöljyä
20 g fetajuustoa (8 % rasvaa)
20 g Tomaattia
Ohjeet

Paahda leipä paahtimessa. Levitä oliiviöljy pullasudilla leivälle. Leikkaa tomaatti ja fetajuusto siivuiksi. Laita vuorotellen fetaa ja tomaattia leivälle.

Yksi annos sisältää 167 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":94,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":51},"weight":{"fat":10.4,"alcohol":0,"protein":5.61,"carbohydrates":12.82,"saturated_fat":3.47,"sugar":1.28,"fibre":2.44,"salt":0.72},"percent_raw":{"fat":0.5594071240736314,"alcohol":0,"protein":0.1341142720535501,"carbohydrates":0.30647860387281856},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":168,"weight":36.74,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":75},"item_type":"recipe","recipe_id":1628,"servings":1}}

 
Sulje