Ladataan... Ladataan...

Feta-viinirypälesalaatti

Valmistusaineet 4:lle
2 ruukku vihreää salaattia
2 kpl punasipuleita
400 g fetaa
3 dl viinirypäleitä
Reseptin osa 2
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl kuivattua oreganoa
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippurirouhetta
Reseptin osa 3
4 viipale maalaisleipää
4 tl margariinia (rasvaa 60 %)
Valmistusohjeet

Tee salaattikastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Laita kastike hetkeksi sivuun. Huuhtaise salaattipinaatti ja laita se tarjoiluvadille. Viipaloi sipulit varsineen ja laita salaattipedille. Murustele sille myös feta ja puolitetut viinirypäleet. Valuta päälle kastike. Tarjoile hyvän maalaisleivän kanssa.

Yksi annos sisältää 402 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":211,"alcohol":0,"protein":78,"carbohydrates":113},"weight":{"fat":22.4,"alcohol":0,"protein":18.7,"carbohydrates":27},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":402,"weight":68.1,"percent":100}}}