Ladataan... Ladataan...

Feta-jauhelihapastavuoka

Valmistusaineet 4:lle
300 g Jauheliha naudan, rasvaa 17 %
390 g Tomaattimurska
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
2 tl Timjami, kuivattu
2 tl Paprikajauhe
100 g Kevyt 3 % salaattijuusto kuutioina suolavedessä
2 tl Oliiviöljy
0.5 tl Ruokasuola
1 tl Mustapippuri
50 g Juustoraaste, kevyt, rasvaa 12%
300 g Makaroni, tumma, keitinvesi suolaton
Ohjeet

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe. Anna sipulin kuullottua hetki. Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki. Murskaa joukkoon kevytfetajuusto (3%) ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon keitetty makaroni. Kaada makaroni-jauhelihaseos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Yksi annos sisältää 359 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":166,"alcohol":0,"protein":110,"carbohydrates":83},"weight":{"fat":18.17,"alcohol":0,"protein":27.24,"carbohydrates":20.6,"saturated_fat":6.81,"sugar":4.31,"fibre":2.92,"salt":1.8},"percent_raw":{"fat":0.460797276628001,"alcohol":0,"protein":0.3070305521072446,"carbohydrates":0.23217217126475428},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":360,"weight":81.85,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":305.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1027368,"servings":4}}

 
Sulje