Ladataan... Ladataan...

Evässalaatti

Valmistusaineet 1:lle
1 ruukku salaattia suikaleina
1 kpl punasipuli
0.5 kpl kuorittua avokadoa
0.25 kpl kurkkua
4 kpl kirsikkatomaatteja
0.5 dl salaattijuustoa (rasvaa 3 %)
25 g kokolihaleikkelettä (rasvaa 3 %)
Reseptin osa 2
2 tl öljyä
2 tl viinietikkaa
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
Valmistusohjeet

Levitä salaatti rasian pohjalle. Viipaloi kuorittu sipuli, avokado ja kurkku salaatille. Halkaise tomaatit ja suikaloi leikkele. Ripottele juustokuutiot päälle. Sekoita kastikeainekset lasissa ja valuta salaatille tai ota erikseen mukaan pienessä pullossa.

Yksi annos sisältää 334 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":214,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":41},"weight":{"fat":23.4,"alcohol":0,"protein":19.4,"carbohydrates":10.2},"percent":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":12},"total":{"kcal":334,"weight":53,"percent":100}}}