Ladataan... Ladataan...

Eteläeurooppalainen pihvi

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) naudan sisäfileepihvejä (à 150 g)
1 rkl voita
1 rkl öljyä
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippuria
Kuskus
2 rkl öljyä
2 kpl sipulia
1 rkl sokeria
2.5 dl kuskusia
2.5 g Kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
1 kpl (keskik.) sitruunan kuori
1 rkl sitruunamehua
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) pippuria
4 dl Pinaattia
Tomaatit
4 kpl (iso) tomaatteja
1 rkl öljyä
1 rkl balsamico-etikkaa
1 rkl sokeria
Ohjeet

Paista pihvejä voin ja öljyn seoksessa 3–4 minuuttia/puoli. Suolaa ja pippuroi.
Valmista kuskus lohkomalla sipulit. Kuumenna öljy ja paista siinä sipulilohkoja 7–8 minuuttia. Lisää sokeri ja jatka paistamista kunnes sokeri sulaa.
Keitä kasvisliemi ja sekoita kuskus siihen. Anna turvota pakkauksen ohjeen mukainen aika. Mausta kuskus sitruunamehulla ja -kuoriraasteella, suolalla ja pippurilla. Lisää halutessasi pinaatinlehdet joukkoon.
Valmista tomaatit halkaisemalla tomaatit kahtia. Aseta puolikkaat uunipellille. Sekoita öljy, etikka ja sokeri keskenään ja kaada seos tomaattien päälle. Paista uunissa (200 astetta) noin 15 minuuttia.

Yksi annos sisältää 551 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":211,"alcohol":0,"protein":138,"carbohydrates":202},"weight":{"fat":23.12,"alcohol":0,"protein":33.99,"carbohydrates":50.01,"saturated_fat":5.87,"sugar":14.16,"fibre":5.89,"salt":1.16},"percent_raw":{"fat":0.3824754754536052,"alcohol":0,"protein":0.24990130723184434,"carbohydrates":0.3676232173145505},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":551,"weight":134.2,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":485.22},"item_type":"recipe","recipe_id":975,"servings":4}}

 
Sulje