Ladataan... Ladataan...

Chilinen papukeitto

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl sipuli
3 kpl valkosipulinkynsiä
300 g kesäkurpitsaa
2 tl öljyä
1 tl paprikajauhetta
400 g chilillä maustettua tomaattimurskaa
5 dl vettä
200 g vihreitä pakastettuja papuja
1 dl paprika suikaleina
0.5 tl suolaa
0.25 tl chiliä
2 tl kuivatua basilikaa
400 g valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
Valmistusohjeet

Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipulit suikaleiksi. Suikaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita muutama minuutti. Sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja paprikajauhe. Kääntele hetki kuumassa öljyssä. Lisää kattilaan tomaattimurska ja vettä noin 3 dl. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon jäiset vihreät pavut, valkoiset pavut kastikkeineen ja paprika. Lisää tarvittaessa loppu vesi, kiehauta keitto ja hauduta noin 5 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja basilikalla sekä chilillä.

Yksi annos sisältää 213 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":122},"weight":{"fat":4.4,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":24},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":57},"total":{"kcal":213,"weight":36.4,"percent":100}}}