Ladataan... Ladataan...

Chilillä marinoitu valkosipuli

Valmistusaineet 10:lle
4 kpl suurta kokonaista valkosipulia
Marinadi
1 dl oliiviöljyä
0.5 dl chiliketsuppia
0.5 dl chilikastiketta, makeaa
2 rkl tomaattisosetta
2 tl basilikaa, kuivattua
1 kynsi murskattu valkosipulin kynsi
1 tl kuivattua yrttiseosta
Valmistusohjeet

Lisäksi
ripaus italialaista salaattimaustetta, muutama tippa tabascoa ja ripaus suolaa.

Kuori valkosipulinkynnet.
1. päivä:
Kiehauta vettä kattilassa. Lisää joukkoon valkosipulinkynnet ja keitä minuutti.
Kaada valkosipulinkynnet siivilään ja huuhdo ne kylmällä vedellä niin, että ne jäähtyvät. Valuta hyvin.
Pane valkosipulinkynnet kulhoon ja kaada päälle viinietikkaa siten, että ne peittyvät. Anna maustua kaksi vuorokautta.

3. päivä:
Valuta valkosipulinkynnet. Ota valkosipuliviinietikka talteen. Sekoita kaikki marinadiaineet keskenään ja kaada valkosipulikynsien päälle. Anna maustua vähintään vuorokausi.

Yksi annos sisältää 113 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":25},"weight":{"fat":9.1,"alcohol":0,"protein":1.6,"carbohydrates":6.4},"percent_raw":{"fat":0.7219291394583197,"alchohol":0,"protein":0.054799889557924204,"carbohydrates":0.2232709709837561,"alcohol":0},"percent":{"fat":72,"alchohol":0,"protein":5,"carbohydrates":22,"alcohol":0},"total":{"kcal":113,"weight":17.1,"percent":100}}}

 
Sulje