Ladataan... Ladataan...

Chili sin carne ja täysjyvätortillat

Valmistusaineet 8:lle
1 kpl sipuli
2 kpl valkosipulinkynsiä
2 kpl porkkanoita
1 kpl paprika
1 rkl rypsiöljyä
400 g tomaattimurskaa
50 g fajita-mausteseosta
1 tl sokeria
8 kpl täysjyvätortilloja
1.5 dl ranskankermaa (15-18% rasvaa)
200 g guacamolea
8 kpl salaatinlehtiä
3 kpl tomaatteja kuutioina
400 g keitettyjä papuja
Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi porkkanat. Viipaloi paprika, poista kanta ja siemenet. Kuullota sipulit pehmeiksi öljyssä pannulla. Lisää porkkanat ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää paprikat ja tomaattimurska. Anna hautua kannen alla kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Lisää pannulle pavut, mausteseos ja sokeri. Anna kiehahtaa. Jos seos on liian paksua, lisää tilkka vettä.

Tarjoile papuseos tortillojen, ranskankerman ja guacamolen kanssa. Viimeistele salaatilla ja tomaateilla.

Yksi annos sisältää 302 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":97,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":163},"weight":{"fat":10.5,"alcohol":0,"protein":10.2,"carbohydrates":39.6},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":54},"total":{"kcal":302,"weight":60.3,"percent":100}}}