Ladataan... Ladataan...

Carpaccio ilmakuivatusta naudanlihasta (Carpaccio di bresaola)

Valmistusaineet 4:lle
3 kpl Rucolaa
1 dl oliiviöljyä
0.5 dl tuoretta sitruunamehua
0.5 tl suolaa
200 g Ilmakuivattua naudan fileetä tai sisäpaistia ohuina viipaleina
0.25 tl mustapippuria myllystä
100 g Parmesaania
Valmistusohjeet

Huuhdo ja kuivaa rucola, leikkaa suikaleiksi. Sekoita kulhossa keskenään oliiviöljy, sitruunamehu ja suola. Hämmennä, kunnes suola on liuennut. Annostele rucolasuikaleet neljälle lautaselle, valuta päälle kastike. Asettele lihaviipaleet salaateille, jauha päälle mustapippuria ja höylää pinnalle parmesaanilastuja.

Yksi annos sisältää 364 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":275,"alcohol":0,"protein":82,"carbohydrates":7},"weight":{"fat":30.5,"alcohol":0,"protein":20.6,"carbohydrates":1.8},"percent":{"fat":75,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":2},"total":{"kcal":364,"weight":52.9,"percent":100}}}