Ladataan... Ladataan...

Burgundinpataa ja riisiä

Valmistusaineet 5:lle
1 rkl rypsiöljyä
800 g Naudanpaistia
1 kpl sipuli
3 kpl valkosipulin kynsiä
2 rkl tomaattipyreetä
4 rkl vehnäjauhoja
0.5 tl suolaa
0.25 tl vastajauhettua mustapippuria
4 dl punaviiniä
4 dl vettä
2 kpl laakerinlehtiä
0.25 tl vastajauhettua mustapippuria
Lisäksi
8 dl (8dl/ 5 annosta) keitettyä riisiä
300 g (noin 5 dl/ 5 annosta) vihersekasalaattia (jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua)
Valmistusohjeet

Ota liha lämpenemään tuntia ennen valmistamista. Kuutioi liha. Hienonna sipulit. Ruskista lihat öljyssä. Lisää sipulit ja kuullota. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja vehnäjauhot. Kaada joukkoon punaviini sekä ja lisää laakerinlehdet. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes liha on kypsää. Tarjoa riisin ja rapean vihreänsalaatin kera.

Yksi annos sisältää 493 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":91,"alcohol":54,"protein":161,"carbohydrates":187},"weight":{"fat":10,"alcohol":7.6,"protein":39.8,"carbohydrates":46.3},"percent":{"fat":19,"alcohol":11,"protein":33,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":494,"weight":103.69999999999999,"percent":100}}}