Ladataan... Ladataan...

Broilerivuoka rintafileistä

Valmistusaineet 6:lle
6 kpl (iso) tomaatteja
1 kpl (keskik.) munakoisoja
0.5 dl vettä
6 kpl (keskik.) broilerin rintafileitä
2 tl rypsiöljyä
1 tl suolaa
Täyte
75 g Voita
2 tl sitruunamehua
4 kynsi valkosipulinkynsiä
1 dl persiljasilppua
0.5 tl (rouhittu) pippurisekoitusta
Valmistusohjeet

Pese kasvikset. Lohko tomaatit ja paloittele munakoiso vuoan pohjalle. Lisää vesi.
Pyyhi broilerifileiden pinta. Paista fileisiin kauniin kullanvärinen pinta pienessä öljytilkassa paistinpannulla.
Jäähdytä ja viillä fileisiin tasku. Hiero suolaa sisä- ja ulkopintaan.
Valmista täyte. Sekoita pehmenneeseen voihin sitruunamehu, murskatut valkosipulinkynnet ja persiljasilppu. Rouhi mukaan pippurisekoitusta. Lusikoi täytettä fileiden sisään.
Nosta broileripalat kasvisten päälle vuokaan. Mausta pinta pippurisekoituksella. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Yksi annos sisältää 260 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":123,"alcohol":0,"protein":101,"carbohydrates":36},"weight":{"fat":13.8,"alcohol":0,"protein":25.4,"carbohydrates":9.1},"percent_raw":{"fat":0.47436437678480703,"alchohol":0,"protein":0.3868872351845001,"carbohydrates":0.13874838803069292,"alcohol":0},"percent":{"fat":47,"alchohol":0,"protein":39,"carbohydrates":14,"alcohol":0},"total":{"kcal":260,"weight":48.300000000000004,"percent":100}}}

 
Sulje