Ladataan... Ladataan...

Broilerinmaksa-herkkusienipata

Valmistusaineet 4:lle
400 g pakastettua broilerinmaksaa
2 kpl sipuleita
200 g Herkkusieniä
3 tl margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
0.5 dl vettä
0.5 kpl lihaliemikuutiota
0.25 tl valkopippuria
1 tl basilikaa
2.5 dl ruoanvalmistuskermaa, 7% rasvaa
1 tl soijakastiketta
140 g Pekonia (rasvaa 18 %)
Lisäksi
6 dl keitettyä riisiä
2 dl vihreitä papuja
4 rkl puolukkasurvosta
Valmistusohjeet

Sulata broilerinmaksat puolisuliksi ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Harjaa herkkusienet, huuhdo ja viipaloi ne. Valuta liemi säilötyistä herkkusienistä. Ruskista broilerinmaksa puolessa määrässä margariinia paistinpannulla. Kaada palat pataan. Paista sipuli ja sienet lopussa margariinissa ja lisää pataan.

Ripota päälle jauhot ja sekoita joukkoon vesi. Lisää lihaliemikuutio, pippuri, basilika ja kerma. Keitä 3-5 minuuttia. Mausta seos soijakastikkeella. Leikkaa pekoni paloiksi ja ruskista ne rapeiksi. Tarjoa lisänä pakkauksen ohjeen mukaan keitettyä riisiä, rapeaksi paistettua pekonia, puolukkahilloa ja keitettyjä vihreitä papuja.

Yksi annos sisältää 508 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":161,"alcohol":0,"protein":128,"carbohydrates":219},"weight":{"fat":17.8,"alcohol":0,"protein":31.9,"carbohydrates":54.3},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":508,"weight":104,"percent":100}}}