Ladataan... Ladataan...

Broileria omena-selleripedillä

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl (pieni) pieni tammenlehtisalaatti
3 kpl (pieni) pieniä omenoita
2 varsi lehtisellerin varsia
1 dl tuoretta ruohosipulia
4 rkl auringonkukansiemeniä
400 g broilerin rintafileitä
1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.25 tl suolaa
1 rkl viinietikkaa
1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
Valmistusohjeet

Ota broilerin fileet huoneenlämpöön tunti ennen kypsentämistä. Leikkaa omenat lohkoiksi ja paloittele sellerinvarret. Jaa tammenlehtisalaatti 4 lautaselle ja asettele päälle omenat ja selleri.

Sivele broileripihvien pintaan hieman öljyä. Paista pihvejä pannulla n. 2-3 minuuttia/puoli. Ripottele päälle hieman suolaa. Aseta broileripihvit lautasille. Valmista kastike viinietikasta ja öljystä ja mausta. Ripottele kastike annosten päälle.

Yksi annos sisältää 314 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":160,"alcohol":0,"protein":121,"carbohydrates":33},"weight":{"fat":18.1,"alcohol":0,"protein":30.6,"carbohydrates":8.3},"percent_raw":{"fat":0.511243322801858,"alchohol":0,"protein":0.3847310027349431,"carbohydrates":0.10402567446319895,"alcohol":0},"percent":{"fat":51,"alchohol":0,"protein":38,"carbohydrates":10,"alcohol":0},"total":{"kcal":314,"weight":57,"percent":100}}}

 
Sulje