Ladataan... Ladataan...

Broileria ja viinirypäleitä

Valmistusaineet 4:lle
6 kpl (keskik.) broilerin rintafileitä
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 rkl ruokaöljyä
200 g viinirypäleitä
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl hunajaa
1 dl valkoviiniä
2 dl vettä
1 tl kuivattua timjamia
6 dl keitettyä pitkäjyväistä riisiä
Ohjeet

Puolita broilerin rintafileet ja mausta ne molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista broileripalat. Nosta palat uunivuokaan tai -pataan. Lisää etikka, hunaja, viini, vesi ja kuivattu timjami. Mausta kevyesti suolalla ja sekoita. Nosta pata 200-asteiseen uuniin ja hauduta kannen alla 20 minuuttia. Lisää sitten viinirypäleet ja jatka kypsentämistä 10 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 455 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":57,"alcohol":18,"protein":158,"carbohydrates":222},"weight":{"fat":6.32,"alcohol":2.53,"protein":39.1,"carbohydrates":55.07,"saturated_fat":0.76,"sugar":17.01,"fibre":1.49,"salt":1.72},"percent_raw":{"fat":0.12606313985106757,"alcohol":0.03917039027266653,"protein":0.34657652825655566,"carbohydrates":0.4881899416197101},"percent":{"fat":13,"alcohol":4,"protein":35,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":456,"weight":124.00000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":417.06},"item_type":"recipe","recipe_id":205201,"servings":4}}

 
Sulje