Ladataan... Ladataan...

Broileria ja viinirypäleitä

Valmistusaineet 4:lle
6 kpl broilerin rintafileitä
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippurirouhetta
1 rkl ruokaöljyä
200 g viinirypäleitä
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl hunajaa
1 dl valkoviiniä
2 dl vettä
1 tl kuivattua timjamia
6 dl keitettyä pitkäjyväistä riisiä
Valmistusohjeet

Puolita broilerin rintafileet ja mausta ne molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista broileripalat. Nosta palat uunivuokaan tai -pataan. Lisää etikka, hunaja, viini, vesi ja kuivattu timjami. Mausta kevyesti suolalla ja sekoita. Nosta pata 200-asteiseen uuniin ja hauduta kannen alla 20 minuuttia. Lisää sitten viinirypäleet ja jatka kypsentämistä 10 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 455 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":57,"alcohol":18,"protein":158,"carbohydrates":222},"weight":{"fat":6.3,"alcohol":2.5,"protein":39.1,"carbohydrates":55.1},"percent":{"fat":13,"alcohol":4,"protein":35,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":456,"weight":103,"percent":100}}}