Ladataan... Ladataan...

Broileria ja pekonia riisin kera

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) broilerinrintafileetä
1 rkl ruokaöljyä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
7 viipale Pekonia (1 pkt)
1 kpl (keskik.) kurkkua
Kastike
1 nippu ruohosipulia
3 rkl ruokaöljyä
1 rkl vaaleaa ranskalaistyyppistä sinappia
1 rkl vettä
Lisäksi
6 dl riisiä
Ohjeet

Sivele broilerinrintafileet öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Leikkaa pekoni suikaleiksi. Leikkaa kurkku pitkittäin neljään osaan. Poista siemenet ja pilko paloiksi.
Silppua ruohosipuli. Sekoita öljy, sinappi, vesi ja puolet ruohosipulista keskenään.
Paista pekoni pannulla rapeaksi. Laita pekoninpalat talouspaperiarkin päälle, jotta enin rasva imeytyy pois.
Grillaa tai paista broilerinfileitä molemmin puolin kuusi minuuttia. Paista kurkunpaloja muutama minuutti öljyssä.
Leikkaa fileet siivuiksi ja laita lautaselle kurkkujen kanssa. Kaada kastike päälle. Ripottele päälle vielä pekonit ja loput ruohosipulista.

Vinkki

Tarjoa broileria riisin kera.

Yksi annos sisältää 831 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":262,"alcohol":0,"protein":155,"carbohydrates":414},"weight":{"fat":29.13,"alcohol":0,"protein":38.6,"carbohydrates":103.28,"saturated_fat":6.89,"sugar":2.04,"fibre":3.19,"salt":2.63},"percent_raw":{"fat":0.31594961487774176,"alcohol":0,"protein":0.18611809747369762,"carbohydrates":0.4979322876485607},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":50},"total":{"kcal":831,"weight":185.75999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":396.19},"item_type":"recipe","recipe_id":1022,"servings":4}}

 
Sulje