Ladataan... Ladataan...

Broileria ja lotus-vokkivihanneksia chili-mangokastikkeessa

Valmistusaineet 2:lle
100 g Kananpojan hunajapaahdettu filee
2 tl Rypsiöljy
400 g Lootuswokvihannekset
50 g Ranskankerma, rasvaa 15-18 %
0.5 tl Ruokasuola
Valmistusohjeet

Suikaloi 200 g broilerinfileetä ja paista kevyesti öljyssä. Lisää vokkivihannekset, pyörittele lastalla niitä muutama minuutti, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Sekoita joukkoon créme, tilkka vettä, mausta suolaripauksella ja anna hautua hetken aikaa. Tarkista maku.

Vinkki

Tarjoa sellaisenaan, täysjyväriisin tai riisi-viljaseoksen kera.

Yksi annos sisältää 219 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":94,"alcohol":0,"protein":63,"carbohydrates":62},"weight":{"fat":10.1,"alcohol":0,"protein":15.2,"carbohydrates":15},"percent_raw":{"fat":0.42849834529051367,"alchohol":0,"protein":0.287731072410886,"carbohydrates":0.28377058229860025,"alcohol":0},"percent":{"fat":43,"alchohol":0,"protein":29,"carbohydrates":28,"alcohol":0},"total":{"kcal":220,"weight":40.3,"percent":100}}}

 
Sulje