Ladataan... Ladataan...

Broileria ja kauden kasviksia

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Paprika punainen
1 kpl Paprika keltainen
500 g Kesäkurpitsa zucchini
6 kynsi Valkosipuli
400 g Broileri rintafilee, nahaton
6 tl Oliiviöljy
30 ml Kasvisfondi
3 dl Vesi
1 rkl Vaalea balsamikastike
20 kpl Oliivi, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta, keskiarvo
1 rkl Maizena Ruskea suuruste
PÄÄLLE:
2 rkl Timjami, tuore
Valmistusohjeet

Paloittele paprikat ja kesäkurpitsa.

Kuori valkosipulinkynnet.

Paista broilerin rintafileitä öljyssä kasarissa melkein kypsäksi asti. Lisää kasvikset ja jatka, kunnes broileri on kypsää ja kasvikset pehmeitä.

Lisää fondi, vesi, balsamiviinietikka ja (mielellään valkosipuli-tai yrtti)öljystä valutetut oliivit. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Keitä 5 minuuttia.Suurusta maizenalla.

Hienonna pinnalle tuoretta timjamia

Yksi annos sisältää 574 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":113,"alcohol":0,"protein":133,"carbohydrates":328},"weight":{"fat":12,"alcohol":0,"protein":31.7,"carbohydrates":78.2},"percent_raw":{"fat":0.19714715269721517,"alchohol":0,"protein":0.23166673867651624,"carbohydrates":0.5711861086262685,"alcohol":0},"percent":{"fat":20,"alchohol":0,"protein":23,"carbohydrates":57,"alcohol":0},"total":{"kcal":574,"weight":121.9,"percent":100}}}

 
Sulje