Ladataan... Ladataan...

Broileria ja kasviksia nopeasti kiireiseen arkeen

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kananpojan fileepihvi, maustamaton
300 g Porkkana
300 g Parsakaali brokkoli
0 g mustapippuria
0.5 tl Ruokasuola
6 tl Rypsiöljy
Valmistusohjeet

Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Avaa broileripaketti ja nosta palat leivinpaperin päälle uunipannulle. Kuori porkkanat ja leikkaa ne vinottain ohuehkoiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet uunipannulle. Pirskota niiden ja broileripalojen päälle noin puolet rypsiöljystä. Kääntele sekä porkkana- että broileripaloja ja mausta broilerit haluamallasi mausteseoksella. Nosta uunipelti uuniin ja pudota lämpö 225 asteeseen. Laita 3-4 cm vettä kiehumaan kasariin ja nosta päälle höyrytysritilä ja kansi. Huuhdo parsakaalit ja leikkaa varsi viipaleiksi ja kukinto sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Nosta parsakaaalipalat ritilän päälle ja sulje kansi tiiviisti. Kun parsakaalia on enemmän, höyrytys sujuu nopeimmin laakeassa kattilassa esim. paistokasarissa. Broileri- ja porkkanapalojen kestää kypsyä n. 15 minuuttia ja parsakaalin 8-9 minuuttia. Pirskota loput rypsiöljystä kypsän parsakaalin pinnalle. Kuvan ateria on kahden hengen annos.

Yksi annos sisältää 245 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":89,"alcohol":0,"protein":134,"carbohydrates":22},"weight":{"fat":9.6,"alcohol":0,"protein":32.7,"carbohydrates":5.5},"percent_raw":{"fat":0.3622309664092196,"alchohol":0,"protein":0.5461920273643803,"carbohydrates":0.09157700622640011,"alcohol":0},"percent":{"fat":36,"alchohol":0,"protein":55,"carbohydrates":9,"alcohol":0},"total":{"kcal":244,"weight":47.800000000000004,"percent":100}}}

 
Sulje