Ladataan... Ladataan...

Broileria ja ananaspestoa

Valmistusaineet 4:lle
1 tlk Ananasmurska mehussa
0.2 kpl Chili, tuore
1 kynsi Valkosipuli
1 dl Persilja, tuore
50 g Cashewpähkinä
0.2 tl Inkivääri, kuivattu
1 tl Sinappi
0.3 tl Ruokasuola
3 tl Oliiviöljy
LISÄKSI:
400 g Broileri rintafilee paistettu, nahaton
NAUTI ATERIAN LISÄKSI:
300 g Parsakaali brokkoli
200 g Parsa
100 g Retikka, retiisi
200 g Kukkakaali
Valmistusohjeet

Valmista pesto:

Valuta ananasmurska liemestään.

Poista chilistä siemenet ja hienonna palon puolikas.

Kuori valkosipuli.

Soseuta kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella tasaiseksi pestoksi.

Tarjoa paistettujen broilerin rintafileiden sekä höyrytettyjen kasvisten kera.

Yksi annos sisältää 337 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":147,"alcohol":0,"protein":144,"carbohydrates":46},"weight":{"fat":16.3,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":11.6},"percent_raw":{"fat":0.435293210816458,"alchohol":0,"protein":0.4270857697188099,"carbohydrates":0.13762101946473193,"alcohol":0},"percent":{"fat":44,"alchohol":0,"protein":43,"carbohydrates":14,"alcohol":0},"total":{"kcal":337,"weight":63.9,"percent":100}}}

 
Sulje