Ladataan... Ladataan...

Broileria aprikoosikastikkeessa

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl broilerin rintafileitä
1 rkl rypsiöljyä
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
500 g salottisipuleita
1 rkl rypsiöljyä
0.5 dl sitruunamehua sitruunasta
400 g (1 tlk) aprikoosin puolikkaita
0.5 tl inkivääriä
0.5 tl kanelia
0.5 tl suolaa
3 rkl hunajaa
6 dl tummaa riisiä keitettynä
8 lehti salaatinlehtiä
Valmistusohjeet

Sivele broilerin rintaleikkeet kevyesti öljyllä ja ripottele päälle hiukan suolaa ja pippuria. Aseta leikkeet uunivuokaan rintapuoli alaspäin ja kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia. Käännä leikkeet ja kypsennä vielä n.20 minuuttia.

Valmista kastike. Kuori ja paloittele salottisipulit. Kuullota sipuleita hetki öljyssä kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää vastapuristettu sitruunamehu, aprikoosipuolikkaat sekä mausteet ja kuumenna. Tarjoile kastike broilerin kanssa. Tarjoa lisänä valmiiksi keitettyä riisiä ja vihreää lehtisalaattia.

Yksi annos sisältää 604 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":100,"alcohol":0,"protein":209,"carbohydrates":295},"weight":{"fat":11.2,"alcohol":0,"protein":53.1,"carbohydrates":74.8},"percent_raw":{"fat":0.16495460620624428,"alchohol":0,"protein":0.3466992539259127,"carbohydrates":0.488346139867843,"alcohol":0},"percent":{"fat":16,"alchohol":0,"protein":35,"carbohydrates":49,"alcohol":0},"total":{"kcal":603,"weight":139.1,"percent":100}}}

 
Sulje