Ladataan... Ladataan...

Borssikeitto kinkulla

Valmistusaineet 10:lle
100 g Juuriselleri
500 g Valkokaali, keräkaali
200 g Porkkana
400 g Peruna, kuorittu
200 g Lanttu
400 g Etikkapunajuuri
350 g Kinkkusuikaleet, järvisuomen
1.7 l Vesi
2 kpl Kasvisliemikuutio
3 kpl Sipuli
Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot sekä lanttu, selleri ja porkkana suikaloituina. Lohko kaali, sipuli ja peruna ja lisää joukkoon. Juuresten kypsyessä pilko punajuuret ja lisää joukkoon kun muut ainekset ovat kypsiä.

Vinkki

Laite päälle nokare ranskankermaa; yhtä hyvää mutta vähäkalorisempaa kuin smetana.

Yksi annos sisältää 126 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":66},"weight":{"fat":2.49,"alcohol":0,"protein":8.54,"carbohydrates":15.61,"saturated_fat":0.88,"sugar":7.52,"fibre":3.68,"salt":1.89},"percent_raw":{"fat":0.18801048704245235,"alcohol":0,"protein":0.2871668179220867,"carbohydrates":0.524822695035461},"percent":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":126,"weight":40.61,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":403.7},"item_type":"recipe","recipe_id":187391,"servings":10}}

 
Sulje