Ladataan... Ladataan...

Basilika-sitruunakalaa ja villiriisiä

Valmistusaineet 4:lle
400 g (4kpl) seitifileitä
1 rkl oliiviöljyä
2 kpl valkosipulinkynsiä
2 rkl sitruunamehua
1 kpl sitruuna
1 kpl punasipuli
0.5 dl auringonkukansiemeniä
1 kpl ruukku basilikaa
1 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria myllystä
3 dl villiriisiä tai villiriisisekoitusta
8 kpl salaatinlehtiä
Valmistusohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Lado seitifileet limittäin uunivuokaan. Jos käytät pakastettua seitiä, voit laittaa ne uuniin jäisinä. Kaada fileiden päälle oliiviöljy, sitruunamehu ja lisää valkosipulinkynnet hienonnettuna, sitruuna- ja punasipulilohkot, auringonkukansiemenet sekä basilikasilppu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Käytä kannellista uunivuokaa tai peitä seitifileet alumiinifoliolla. Paista fileitä uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Keitä villiriisi pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile vihreän salaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 403 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":85,"alcohol":0,"protein":103,"carbohydrates":215},"weight":{"fat":9.2,"alcohol":0,"protein":25.2,"carbohydrates":52.6},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":53},"total":{"kcal":403,"weight":87,"percent":100}}}