Ladataan... Ladataan...

Banaanisuklaakakku

Valmistusaineet 6:lle
A) pohja
25 rkl Leivontamargariinia
a) Pohja
2.5 dl ruokosokeria
3 kpl munaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
3 tl kanelia
0.5 tl suolaa
3 kpl banaania
100 g tummaa suklaata
1.5 dl pekaanipähkinöitä
b) Kastike
2.5 dl tomusokeria
3 rkl vahvaa kahvia
B) kastike
200 g Maustamatonta tuorejuustoa
Valmistusohjeet

Sekoita ruokosokeri pehmenneeseen margariiniin. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Soseuta banaanit. Leikkaa suklaa ja pähkinät karkeaksi
rouheeksi. Sekoita joukkoon. Levitä taikina leivitettyyn, irtopohjaiseen kakkuvuokaan. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 1 tunti. Irrota kakku vuoasta hetki uunista oton jälkeen.
Tee kastike. Sekoita aineet yhteen ja tarjoile banaanisuklaakakun lisänä.

Vinkki

Voit tarjota kakun heti tai vasta myöhemmin. Maku ja rakenne mehevöityvät, kun säilytät kakun muovipussiin käärittynä. Säilyy jopa viikon.

Yksi annos sisältää 1011 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":478,"alcohol":0,"protein":57,"carbohydrates":476},"weight":{"fat":53.2,"alcohol":0,"protein":14.2,"carbohydrates":119},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":1011,"weight":186.4,"percent":100}}}