Ladataan... Ladataan...

Badenilaista paistia ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
1.5 kg naudanpaistia
0.5 l vettä
5 dl viinietikkaa
2 kpl sipuleita
3 kpl porkkanoita
4 kpl neilikoita
2 rkl voita paistamiseen
Lisäksi
8 kpl perunoita
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset maustamiseen kaksi laakerinlehteä, rosmariinia, mustapippuria ja suolaa.

Mittaa vesi, etikka, kuutioidut sipulit, porkkanat sekä laakerinlehdet ja neilikat kattilaan. Kiehauta liemi.
Lisää jäähdytettyyn, kädenlämpöiseen mausteliemeen paisti marinoitumaan vähintään 12 tunniksi.
Nosta paisti liemestä. Kuivaa pinta ja paista pannulla kauttaaltaan kauniin ruskeaksi.
Hiero pintaan rosmariinia, mustapippuria ja suolaa
Nosta paisti uunivuokaan. Lisää vähän lientä sekä kasviskuutiot vuoan pohjalle.
Kypsennä 175-asteisen uunin alatasolla kunnes paisti on sisältä noin 72-asteista.
Ota paisti uunista. Siivilöi liemi. Paseeraa kasvikset siivilän läpi joukkoon. Suurusta liemi perunajauholla. Mausta tilkalla punaviiniä ja ripauksella sokeria, suolaa ja pippuria.

Vinkki

Tarjoa murea paisti keitettyjen punajuurien, perunoiden ja suolakurkkujen kanssa.

Yksi annos sisältää 621 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":154,"alcohol":0,"protein":354,"carbohydrates":113},"weight":{"fat":16.3,"alcohol":0,"protein":84.4,"carbohydrates":26.9},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":57,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":621,"weight":127.6,"percent":100}}}