Ladataan... Ladataan...

Avolasagne parsalla ja kevythollandaisella (ALKURUOKA)

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta
2 rkl Valkoviinietikka
1 tl Sokeri
1.5 dl Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 %
0.5 tl Ruokasuola
0.15 tl Cayennepippuri
600 g Parsa
6 tl Oliiviöljy
1 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
60 g Täysjyvälasagnelevyt
LISÄKSI:
1 rkl Basilika, tuore
1 rkl Tilli, tuore
Valmistusohjeet

Valmista ensin kevythollandaise: mittaa kattilaan keltuaiset, etikka ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä kuohkea vaahto.

Vatkaa ranskankerma joukkoon. Mausta suolalla ja cayennepippurilla.

Keitä VIHREÄ parsa melkein kypsäksi kiehuvassa vedessä. Sivele öljyä pintaan ja grillaa rapeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä lasagnelevyt kypsäksi kiehuvassa vedessä, valuta.

Tarjoa parsat kevythollandaisen, lasagnelevyjen, tuoreiden yrttien( ja sitruunaviipaleiden) kera.

Muista, että lasagnelevyt ovat täysin vapaaehtoisia, alkupala maistuu ilmankin niitä!

Yksi annos sisältää 236 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":133,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":72},"weight":{"fat":11.7,"alcohol":0,"protein":6.2,"carbohydrates":14.2},"percent_raw":{"fat":0.5636545532693262,"alchohol":0,"protein":0.13180473204672502,"carbohydrates":0.3045407146839488,"alcohol":0},"percent":{"fat":56,"alchohol":0,"protein":13,"carbohydrates":30,"alcohol":0},"total":{"kcal":236,"weight":32.099999999999994,"percent":100}}}

 
Sulje