Ladataan... Ladataan...

Avokado-suklaakakku

Valmistusaineet 12:lle
0.5 dl Rypsiöljy
100 g Fariinisokeri
1 tl Vaniljasokeri
3 kpl Kananmuna, kuoreton
1 kpl Avokado kuorittu, kivetön
0.5 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
5 rkl St.Dalfour ananas-mangohillo
1.5 dl Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho
3 rkl Kaakaojauhe, ei lisättyä sokeria
1 tl Leivinjauhe
1 tl Ruokasooda
PÄÄLLE:
2 kpl Avokado kuorittu, kivetön
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
1.5 dl Tomusokeri
2 tl Vaniljasokeri
0.01 g Elintarvikeväri (vihreä)
Valmistusohjeet

Vatkaa öljy ja sokerit vaahdoksi.

Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten.

Soseuta hyvin kypsä avokado, mausta sitruunamehulla.

Lisää avokadosose ja hillo öljy-munaseokseen.

Sekoita kuivat ainekset keskenään, kääntele muuhun taikinaan.

Voitele ja korppujauhota irtopohjainen kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan.

Päällys: Soseuta hyvin kypsät avokadot esimerkiksi tehosekoittimessa. Lisää sitruunamehu ja sokerit ja anna käydä tasaiseksi tahnaksi. Lisää muutama tippa vihreää elintarvikeväriä, jos haluat väristä syvemmän. Levitä avokadotahna kakun päälle.

Yksi annos sisältää 240 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":97,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":125},"weight":{"fat":10.4,"alcohol":0,"protein":4.3,"carbohydrates":30},"percent_raw":{"fat":0.4053289410194587,"alchohol":0,"protein":0.07389062888321354,"carbohydrates":0.5207804300973277,"alcohol":0},"percent":{"fat":41,"alchohol":0,"protein":7,"carbohydrates":52,"alcohol":0},"total":{"kcal":240,"weight":44.7,"percent":100}}}

 
Sulje