Ladataan... Ladataan...

Aurajuuston ja pinaatin makuinen bruschetta

Valmistusaineet 4:lle
4 viipale (pieni) maalaisleipäsiivua
0.5 dl oliiviöljyä
10 g Pinaattia
0.5 tl merisuolaa
2 kynsi valkosipulin kynttä
0.5 tl (jauhettu) mustapippuria
100 g Aurajuustoa
2 rkl oliiviöljyä
0.5 dl balsamviinietikkaa
0.5 rkl (silputtu) persiljasilppua
Valmistusohjeet

Voitele leivät kauttaaltaan öljyllä (0.5 dl oliiviöljyä). Grillaa niitä 225-asteisessa uunissa noin viisi minuuttia.
Ryöppää pinaatinlehdet nopeasti vesihöyryssä. Kuivaa ne talouspaperilla ja asettele ne leipien päälle. Mausta suolalla, valkosipuliviipaleilla ja mustapippurilla. Lisää päälle aurajuustoviipaleet.
Grillaa leipiä vielä pari minuuttia, kunnes juusto alkaa sulaa.
Laita leipä lautaselle. Tiputtele pinnalle balsamiviinietikka-öljyseosta (2 rkl oliiviöljyä, 0.5 dl balsamiviinietikkaa) ja koristele hakatulla persiljasilpulla.

Yksi annos sisältää 292 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":227,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":33},"weight":{"fat":25.2,"alcohol":0,"protein":7.9,"carbohydrates":8.3},"percent_raw":{"fat":0.7783909485622342,"alchohol":0,"protein":0.10811320158218095,"carbohydrates":0.11349584985558475,"alcohol":0},"percent":{"fat":78,"alchohol":0,"protein":11,"carbohydrates":11,"alcohol":0},"total":{"kcal":292,"weight":41.400000000000006,"percent":100}}}

 
Sulje