Ladataan... Ladataan...

Aura 17% juustolla kuorrutetut broilerin rintafileet

Valmistusaineet 4:lle
550 g Broileri, rintafilee, nahaton, marinoimaton
2 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
2 rkl Leivontamargariini 80 % juokseva, keskiarvo
0.25 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
0.3 dl Väkevä viini makea, katkero, sherry, vermutti, madeira, hedelmäviini
100 g Becel Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
20 g Valio Aura sinihomejuusto
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Ota broilerin rintafileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta ja nosta ne lautaselle. Purista päälle sitruunamehua ja kääntele. Paista fileet isossa pinnoitetussa pannussa pullomargariinissa molemmin puolin. Mausta suolaripauksella (sinihomejuustomuruissa on paljon suolaa) ja mustapippurilla. Lisää pannulle kuiva vermutti ja anna kiehahtaa. Kaada joukkoon Becel 7% tai muu ruokakerma. Anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia kannen alla kerran kääntäen. Jos kastike on liian sakeaa, lisää tilkka vettä. Ripottele pinnalle juustomurut, nosta kansi takaisin päälle ja anna hautua vielä noin 2 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen. Ripottele pinnalle persiljaa.

Vinkki

Nauti ruoka esim. keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera. Kasviksiksi sopivat hyvin mm. fenkoli-porkkanavokki.

Yksi annos sisältää 237 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":91,"alcohol":8,"protein":130,"carbohydrates":8},"weight":{"fat":10.24,"alcohol":1.2,"protein":33.05,"carbohydrates":2.04,"saturated_fat":1.94,"sugar":1.27,"fibre":0.3,"salt":0.75},"percent_raw":{"fat":0.38250715124983725,"alcohol":0.03487176728520388,"protein":0.5487626711314595,"carbohydrates":0.033858410333499324},"percent":{"fat":38,"alcohol":3,"protein":55,"carbohydrates":3},"total":{"kcal":238,"weight":50.78999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":191.35},"item_type":"recipe","recipe_id":1024258,"servings":4}}

 
Sulje