Ladataan... Ladataan...

Artisokka-parsa fritata

Valmistusaineet 4:lle
8 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
100 g Parsa
100 g Artisokansydämet öljyssä
100 g Peruna, kuorittu
100 g Sipuli
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Valkopippuri
2 rkl Oliiviöljy
1 dl (raastettu) Parmesaanijuusto, kova
Ohjeet

Kuori parsojen varret ja keitä muutama minuutti. Leikkaa artisokan sydämet neljään osaan, lohko keitetyt perunat ja hienonna sipuli. Riko kananmunat kevyesti vatkaten kulhoon. Lisää parmesan ja mausteet. Kuumenna uuninkestävä paistinpannu ja valuta oliiviöljy huolellisesti koko pannun pinnalle. Laita munaseos pannulle ja pienennä lämpötilaa. Anna hautua välillä sivuilta irrotellen. Kun reuna alkaa olla jähmettynyt, mutta seos on vielä keskeltä juoksevaa lisää parsa, peruna, sipuli ja artisokan sydämet. Lisää päälle vielä loput parmesanista ja laita hetkeksi kuortumaan uuniin 200 asteeseen.

Yksi annos sisältää 289 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":189,"alcohol":0,"protein":71,"carbohydrates":29},"weight":{"fat":20.87,"alcohol":0,"protein":17.68,"carbohydrates":7.12,"saturated_fat":4.9,"sugar":2.12,"fibre":1.87,"salt":2.16},"percent_raw":{"fat":0.6544193156430055,"alcohol":0,"protein":0.2463336773845142,"carbohydrates":0.09924700697248026},"percent":{"fat":65,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":10},"total":{"kcal":289,"weight":56.719999999999985,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":228.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1023338,"servings":4}}

 
Sulje