Ladataan... Ladataan...

Artisokka-parmankinkkupasta

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl (pieni) salottisipulia
2 rkl oliiviöljyä
10 kpl Öljyyn säilöttyjä artisokanpohjia (noin 6 kpl)
4 viipale parmankinkkuviipaleita
2 tl italian yrttiseosta (esim. mccormick)
0.5 dl laimentamatonta sitruunamehua
Lisäksi
400 g Pennepastaa
12 rkl Parmesaanilastuja
Ohjeet

Lisäksi tarvitaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota oliiviöljyssä paistinpannulla. Paloittele sekaan artisokanpohjat. Lisää sitruunamehu. Hauduta muutaman minuutin ajan. Mausta. Silppua lopuksi parmankinkku sekaan. Tarjoa al denteksi keitetyn pastan kera. Ripottele pinnalle parmesaania ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 529 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":169,"alcohol":0,"protein":80,"carbohydrates":280},"weight":{"fat":18.57,"alcohol":0,"protein":19.81,"carbohydrates":69.29,"saturated_fat":4.2,"sugar":1.68,"fibre":5.31,"salt":1},"percent_raw":{"fat":0.31923145712012657,"alcohol":0,"protein":0.15136262817913645,"carbohydrates":0.529405914700737},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":53},"total":{"kcal":530,"weight":119.86000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":203.1},"item_type":"recipe","recipe_id":463,"servings":4}}

 
Sulje