Ladataan... Ladataan...

Aprikoosikalkkunaa ja riisiä

Valmistusaineet 4:lle
400 g Kalkkunan fileesuikaleita
1 rkl rypsiöljyä
1.5 dl kanalientä
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl maustamatonta jogurttia
8 kpl liotettuja, kuivattuja aprikooseja
2 tl hunajaa tai sokeria
3 kpl puristettua valkosipulin kynttä
4 dl täysjyväriisiä (raakapaino)
Valmistusohjeet

Lisäksi persiljaa ja mustapippuria myllystä.

Halkaise liotetut aprikoosit ja leikkaa puolikkaat kolmeen osaan. Kypsennä kalkkunan fileesuikaleet rypsiöljyssä pannulla. Mittaa kattilaan kanaliemi. Sekoita venhäjauhot jogurttiin ja kaada seos kanaliemen joukkoon. Lisää kattilaan kypsät fileesuikaleet, aprikoosit, hunaja, valkosipuli ja mausteet. Kuumenna seos ja tarkista maku. Koristele hienonnetulla persilla. Tarjoile keitetyn riisin kera.

Yksi annos sisältää 500 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":106,"alcohol":0,"protein":98,"carbohydrates":296},"weight":{"fat":11.6,"alcohol":0,"protein":24.1,"carbohydrates":73.1},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":59},"total":{"kcal":499,"weight":108.8,"percent":100}}}