Ladataan... Ladataan...

Aprikoosikakku

Valmistusaineet 10:lle
2 kpl Kananmuna, kuoreton
1.25 dl Sokeri
2 tl Leivinjauhe
2 tl Kaneli
1 tl Vaniljasokeri
1.5 dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauho
0.5 dl Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho
2 prk Aprikoosisose
1 dl Rypsiöljy
PÄÄLLE:
50 g Leivontamargariini 80 %
1 dl Tomusokeri
0.5 dl Perunajauho / perunasuurimo / perunatärkkelys
1 prk Aprikoosisose
Valmistusohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuiva-aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon.

Kääntele aprikoosisose ja öljy varovasti taikinaan.

Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sekoita kuorrutuksen ainekset (rasva pehmeänä) keskenään. Levitä kakun päälle.

Koristele hedelmillä ja/tai syötävillä kukilla.

Yksi annos sisältää 284 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":132,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":138},"weight":{"fat":15,"alcohol":0,"protein":3.5,"carbohydrates":35.3},"percent_raw":{"fat":0.4657776096047124,"alchohol":0,"protein":0.04803080210363818,"carbohydrates":0.48619158829164943,"alcohol":0},"percent":{"fat":47,"alchohol":0,"protein":5,"carbohydrates":49,"alcohol":0},"total":{"kcal":284,"weight":53.8,"percent":100}}}

 
Sulje