Ladataan... Ladataan...

Appelsiinisorbetti

Valmistusaineet 2:lle
4 kpl appelsiinia
0.5 dl sokeria
1 kpl appelsiinin mehu
1 kpl kananmunan valkuainen
Koristeeksi
2 kpl (iso) kiiviä
Ohjeet

Kuori appelsiini terävällä veitsellä ja irrota sitten lohko kerrallaan kalvoja pitkin. Purista kalvoihin jäänyt mehu mukaan. Pane mehu ja hedelmäpalat peitettynä laakealle vadille pakastimeen pariksi kolmeksi tunniksi. Ota jäähtyneet appelsiininpalat pakastimesta ja jauha hienoksi monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää joukkoon appelsiinimehu, sokeri ja valkuainen. Vatkaa kuohkeaksi.

Annostele jälkiruokamaljoihin ja tarjoa heti tai pane kakkuvuokaan pakastimeen odottamaan tarjoilua. Ota jäinen sorbetti huoneenlämpöön vähän ennen tarjoilua. Koristele kiiviviipaleilla.

Yksi annos sisältää 342 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":303},"weight":{"fat":2.07,"alcohol":0,"protein":4.57,"carbohydrates":71.03,"saturated_fat":0.11,"sugar":70.71,"fibre":12.81,"salt":0.06},"percent_raw":{"fat":0.058102499007094396,"alcohol":0,"protein":0.05687986231709122,"carbohydrates":0.8850176386758145},"percent":{"fat":6,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":89},"total":{"kcal":342,"weight":161.36,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":618.75},"item_type":"recipe","recipe_id":39739,"servings":2}}

 
Sulje