Ladataan... Ladataan...

Appelsiinisalaatti

Valmistusaineet 2:lle
1 kpl appelsiinia
5 dl revittyjä salaatinlehtiä (esim. romaine)
2 viipale (pieni) paahtoleipäviipaletta
0.5 rkl oliiviöljyä
Kastike
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl appelsiinimehua
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset parmesaaniraastetta tai -lastuja.

Leikkaa appelsiinista kuori veitsellä pois. Viipaloi. Kuutioi leipäviipaleet. Ruskista oliiviöljyssä paistinpannulla.

Yhdistä kastikeaineet keskenään. Kaada kastike salaatinlehtien ja appelsiiniviipaleiden päälle ja sekoita. Ripottele pinnalle leipäkuutioita ja parmesaania.

Yksi annos sisältää 193 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":103,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":79},"weight":{"fat":11.3,"alcohol":0,"protein":2.6,"carbohydrates":19.5},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":192,"weight":33.4,"percent":100}}}