Ladataan... Ladataan...

Appelsiinimarinoitu paahtopaistisalaatti

Valmistusaineet 8:lle
1 kg naudanpaahtopaistia
1 tl suolaa
2 tl mustapippuria tai pippuriseosta
Marinadi:
0.5 dl appelsiinimarmeladia
5 g Raastettua inkivääriä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset koristeeksi salaattisekoitusta, appelsiininkuoriraastetta ja
persiljaa.

Suolaa ja pippuroi paisti. Pane liha uunivuokaan ja työnnä siihen lihalämpömittari. Kypsennä paistia 125 asteessa, kunnes mittari näyttää 55–60 astetta. Anna lihan jäähtyä. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita marinadin ainekset ja kaada paistisiivuille. Tee salaattisekoituksesta peti tarjoiluvadille. Asettele marinoituneet paistiviipaleet kauniisti vadille. Koristele appelsiininkuoriraasteella ja persiljalla.

Yksi annos sisältää 257 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":131,"alcohol":0,"protein":109,"carbohydrates":17},"weight":{"fat":14.6,"alcohol":0,"protein":27.3,"carbohydrates":4.1},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":6},"total":{"kcal":257,"weight":46,"percent":100}}}