Ladataan... Ladataan...

Appelsiinikeitto ja jogurttivaahto

Valmistusaineet 4:lle
1 l appelsiinimehua
1 rkl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja
1 kpl verigreippi
Reseptin osa 2
1 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5%)
1 dl kevyttä vispikermaa (rasvaa 25%)
2 tl vaniljasokeria
Valmistusohjeet

Mittaa kattilaan appelsiinimehu ja sokerit. Sekoita perunajauho ensin pieneen tilkkaan mehua ja lisää sekin kattilaan. Kuumenna seosta liedellä koko ajan sekoittaen. Kun keitto kuplii muutaman kerran, nosta se liedeltä ja ripottele pinnalle sokeri. Jäähdytä.

Leikkaa greippilohkot kalvottomiksi ja kuutioi hedelmäliha. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon jogurtti sekä vaniljasokeri.

Lusikoi appelsiinikeitto annosmaljoihin, lusikoi päälle greippikuutioita ja jogurttivaahtoa. Tarjoile heti.

Yksi annos sisältää 280 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":74,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":196},"weight":{"fat":8.1,"alcohol":0,"protein":2.6,"carbohydrates":48.2},"percent":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":70},"total":{"kcal":280,"weight":58.900000000000006,"percent":100}}}