Ladataan... Ladataan...

Anjovispannari ja omenakastiketta

Valmistusaineet 8:lle
1 dl Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho
1.5 dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauho
0.5 tl Ruokasuola
6 dl Rasvaton maito
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 prk Anjovis
1 dl Ruohosipuli
KASTIKE:
1 kpl Omena, kotimainen, kuorineen
2 dl Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 %
0.5 dl Ruohosipuli
0.25 tl Ruokasuola
0.25 tl Rosepippuri
1 tl Hunaja
Valmistusohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Sekoita jauhot ja suola keskenään. Lisää puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi. Lisää loppu maito.

Lisää munat yksi kerrallaan vatkaten. Lisää myös 2 rkl anjovisten lientä.

Jaa taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Jaa anjovisfileet päälle ja hienonna pinnalle runsaasti ruohosipulia.

Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Valmista kastike:

Kuori ja hienonna omena hyvin hienoksi.

Sekoita joukkoon ranskankerma, ruohosipuli, mausteet ja hunaja.

Tarjoa uunipannarin kera.

Yksi annos sisältää 197 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":101},"weight":{"fat":4.4,"alcohol":0,"protein":10.5,"carbohydrates":21.5},"percent_raw":{"fat":0.23766604579147627,"alchohol":0,"protein":0.24975249312588016,"carbohydrates":0.5125814610826435,"alcohol":0},"percent":{"fat":24,"alchohol":0,"protein":25,"carbohydrates":51,"alcohol":0},"total":{"kcal":198,"weight":36.4,"percent":100}}}

 
Sulje