Ladataan... Ladataan...

Anjovispannari ja omenakastiketta

Valmistusaineet 8:lle
1 dl Täysjyvävehnäjauho
1.5 dl Erikoisvehnäjauho
0.5 tl Ruokasuola
6 dl Rasvaton maito
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 prk Anjovis
1 dl Ruohosipuli
KASTIKE:
1 kpl Omena, kotimainen, kuorineen
2 dl Ranskankerma, rasvaa 15-18 %
0.5 dl Ruohosipuli
0.25 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Rosepippuri
1 tl Hunaja
Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Sekoita jauhot ja suola keskenään. Lisää puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi. Lisää loppu maito.

Lisää munat yksi kerrallaan vatkaten. Lisää myös 2 rkl anjovisten lientä.

Jaa taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Jaa anjovisfileet päälle ja hienonna pinnalle runsaasti ruohosipulia.

Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Valmista kastike:

Kuori ja hienonna omena hyvin hienoksi.

Sekoita joukkoon ranskankerma, ruohosipuli, mausteet ja hunaja.

Vinkki

Tarjoa uunipannarin kera.

Yksi annos sisältää 202 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":89},"weight":{"fat":7.48,"alcohol":0,"protein":10.5,"carbohydrates":21.42,"saturated_fat":3.69,"sugar":7.99,"fibre":2.14,"salt":1.64},"percent_raw":{"fat":0.3451176071691099,"alcohol":0,"protein":0.21537832978554294,"carbohydrates":0.43950406304534706},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":201,"weight":54.86000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":178.99},"item_type":"recipe","recipe_id":1024977,"servings":8}}

 
Sulje